Här har vi ett Atalanta som alltid är hemmastarka och dom tar emot nykomlingen Carpi som säkert kommer ta en del poäng på hemmaplan men på bortaplan kommer man ha det svårt. Som man ju hade mot Sampdoria i premiären där man släppte in 5 mål och som mot Roma där man också släppte in 5 mål. Nu tror jag inte vi får se så många insläppta men visst kommer Atalanta vinna det här med tanke på att man är ett bättre lag samt fördelen av hemmaplan.

  • Atalanta – Carpi
  • Spel: 1
  • Odds: 1.80 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Atalanta var tippade att vara i botten av tabellen, men man har nog överraskat många här inklusive mig. Man är svårslagna har det visat sig och på hemmaplan gör man nästan alltid bra matcher. Och när man nu möter nykomlingen Carpi och får oddset 1.80 på vinst så känns det tveklöst så att jag går in med polletter här för det ska vara och är skillnad på kvalité lagen emellan. Och chanserna ökar mycket när Atalanta har hemmaplan och Carpi har bortaplan, inget snack om den saken.

Man har endast mittbacken Gabriel Paletta avstängd i denna match vilket man kan ersätta på ett bra sätt, annars lär man ställa upp med bästa laget vilket är ett klart plus för oss idag.

atalanta     Carpi

Carpi är ett lag som säkerligen kommer ta de flesta av sina poäng på hemmaplan, men på bortaplan får man kämpa rejält för att försöka hålla siffrorna nere, vilket man inte lyckades mot Sampdoria (5-2) och inte heller Roma (5-1). Sen att man vann hemma mot Torino innan uppehållet lägger jag ingen stor vikt vid, eftersom det var just på hemmaplan och det var mot ett Torino som inte hade någon vidare dag alls. Nä Carpi är ett lag som inte har så mycket kvalité alls, inte heller imponerar man så värst mycket så det blir ett oerhört tuff match på bortaplan mot ett hemmastarkt Atalanta.

Vi stryker mittfältaren Raphael Martinho och anfallaren Kamil Wilczek och det är väl inga jätteavbräck direkt men ändå.

—————————————————————————————————————————————————————

Atalanta har mer kvalité i laget än motståndarna idag, man är dessutom väldigt svårslagna på hemmaplan. Och man har överraskat många den här säsongen med sitt ganska så fina spel, framförallt hemma. Ett rimligt odds för Atalanta-seger borde ligga vid 1.65-1.70 i alla fall. Carpi kommer inte ta många poäng på bortaplan denna säsong och har tror inte man tar några poäng här heller. Man har inget imponerande lag direkt och inte heller spelmässigt har man imponerat så värst mycket. Finns inte mycket som tyder på poäng här. Jag spelar Atalanta att vinna till oddset 1.80. Insatsen är strax över medel. Kämpa!!

/ L’orso