En av dom största speldagarna på året står för dörren, och inte ska vi väl sitta utan spel idag. Jag har det klart för mig i denna kvällsmatch i alla fall. Häng med.

Aston Villa – Tottenham
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.40 Betsson
Spelstopp: 2010-12-26 18:30

Villa har inte alls gått bra denna säsong och man ligger på en usel femtonde plats i tabellen med endast 20 inspelade poäng. I senaste matchen vann man dock hemma med 2-1 mot West Bromwich, en vinst som var mycket viktig för laget och som kan ha skänkt lite självförtroende till spelarna. 1-1-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 4-4-1.

Tottenham fick 1-1 hemma mot Chelsea senast, man är fortsatt obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0. Man spelar stabilt även om man blandar fina insatser med halvdåliga. Borta denna säsong har man 3-2-3.

Villa har problem på skadefronten och saknar idag Ashley Young, Gabby Agbonlahor, Luke Young samt att Steve Sidwell kommer snart att skriva på för West Ham. Stephen Ireland har också fått klartecken och kan snart också lämna klubben.

Tottenham har frågetecken för William Gallas, Tom Huddlestone och Rafael Van der Vaart kan kanske vara med idag.

Villa kan vara stärkta efter segern senast, tyvärr saknar man en del spelare vilket ställt till det lite. Tottenham är någorlunda stabila och har sett starka ut senaste tiden samtidigt som man börjar få tillbaka viktiga spelare. Villa kan få det svårt idag och oddset på Tottenham testas, man bör kunna ta tre poäng idag.

Lycka till.