Bottenmöte där mycket står på spel för lagen. Båda lagen har börjat hitta formen igen efter usla formsvackor och jag tror starkt på ett spel i den här drabbningen!


Aston Villa – QPR
Spel: 1
Odds: 2.40 @ Bet365
Insats: 5/10 
Spelstopp: 16.00

Det här känns som ett ruskigt spännande möte mellan Aston Villa som ligger precis ovanför strecket med 27 poäng och nu ställs man mot jumbon QPR som har 23 poäng så den här matchen är givetvis otroligt viktig för båda lagen.

Aston Villa har spelat upp sig rejält den senaste tiden och gjort flera bra prestationer. I senaste matchen fick man utdelning då man slog bottenkollegan Reading på bortaplan med 2-1. Före den matchen spelade man jämnt med både Man City och Arsenal utan att få med sig en enda poäng trots att man var förtjänt av det. Man är något vassare på sin hemmaplan där man sett starka ut den senaste tiden och förra matchen förlorade man alltså mot Man City med 0-1 trots att man skapade mängder av chanser. Innan det slog man West Ham och nu möter man ett lag av samma kapacitet och då ska segerchansen vara god igen. Man har liksom QPR kniven mot strupen men jag tycker Aston Villa har sett stabilare ut än QPR den senaste tiden och väljer att lira ettan i matchen!

QPR har två raka segrar mot bottenkollegorna Sunderland och Southampton vilket gör att man bör ha bra självförtroende inför den här matchen. I matchen mot Southampton imponerade man inte direkt då man släppte alldeles för många lägen bakåt men som tur var så va Southampton väldigt ineffektiva. Senast mot Sunderland gjorde man det bra men nu ska man återigen bege sig till bortaplan och på resande fot har laget ofta stora problem i matcherna..


Vi får hoppas Villas bäste målskytt Christian Benteke
hittar målet här igen!  

Aston Villa har inga nya skadeproblem men man får fortsatt klara sig utan avstängde Fabian Delph och skadade Karim El Ahmadi.
QPRs skadeläge ser ljust ut för dagen då trion Julio Cesar, Armand Traore och Adel Taarabt alla finns tillgängliga för spel igen.

QPR har ett mer erfaret lag än Aston Villa men jag tror hungern i de unga Villa-spelarna fäller avgörandet i den här matchen. Flera spelare i QPR-truppen spelar bara för sitt namn på ryggen och inte för märket på bröstet medan Villa-spelarna visar mer hjärta i matcherna och inför sin hemmapublik förlorar man inte utan att ha gett allt! Jag har imponerats av Villa den senaste tiden och därför väljer ettan i den här matchen som på förhand känns väldigt jämn!