Intressant match i England ikväll.

Match: Aston Villa – Arsenal
Spel: Arsenal -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 13/1 21:00

Aston Villa gjorde ett ryck i november och plockade en del poäng vilket gjorde att man avancerade lite i tabellen men har efter det haft svårt att avancera och man har några poäng till godo ner till strecket och lagen där under. I senaste matchen vann man dock borta mot Sunderland med 1-0. 1-1-3 på dom fem senaste och 2-2-6 hemma denna säsong.

Arsenal vann i FA-Cupen mot Tottenham med 2-0 och man slåss på bred front nu för att bärga första titeln på 7 år och visst har man en chans till det. Arsenal ligger just nu en poäng före Chelsea på andra plats och två poäng efter City som just nu leder, dock har Arsenal en match mindre spelad och fokus ligger så klart på att bärga tre poäng här för att kliva tillbaka till ledningen. 3-1-1 på dom fem senaste och 7-1-2 borta denna säsong.

villa-gunners

Vlaar och Baker kommer förmodligen att inte vara med idag, Clark är tillbaka i denna match. Arsenal får tillbaka Giroud, Vermaelen och Walcott är borta resten av säsongen.

Arsenal har ett bra försvar denna säsong, och framåt har man verkligen visat vad man kan denna säsong. Villa har lyckats att göra mål på flera topplag denna säsong men jag tror att man kommer att få det svårt mot Arsenal ikväll. Arsenal kommer att vinna matchen och ska inte ha några problem med att lösa uppgiften Aston Villa ikväll. Jag tror också att man vinner med minst två mål och spelar Arsenal -1 med insatsen tillbaka vid vinst med ett mål.