Då var det dags för ännu ett Superettan möte och vi får dra oss till Södertälje och Stockholm för att se Assyriska ta emot Utiskten som kommer på besök. Utsikten som avslutade året med en sur förlust mot Ljungskile möter ett Assyriska som krigar i övre halvan av tabellen. Ett intressant möte där lagen har skilda mål, Utsikten att klara kontraktet medan Assyriska hoppas på ta sig så långt upp som möjligt. Jag ser endast ett lag som klara vinnare när domaren blåser av. Häng med!

  • Match: Assyriska – Utsiktens BK
  • Spel: Assyriska över 1,5 mål
  • Odds: 1,80@ Bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Superettan

Börjar vi med att kika på Utsikten så har situationen varit knepig och man har ständigt legat i den nedre delen av tabellen. Som nykomlingar är det helt normalt och man placerar sig på en trettonde plats precis över strecket med 14 inspelade poäng. Det största problemet har varit bortaplans spel där men endast plockat in fyra poäng vilket inte är bra. Innan uppehållet mötte man Ljungskile och fick se sig besegrade med hela 0-4 och att det är ett styrkebesked kan jag ju inte påstå. Idag ställs man mot Assyriska som är ett minst lika bra motstånd och jag tror man får det svårt.

Över till Assyriska som visat en god form på sistone och avslutade första halvsäsongen bra med en vinst med 0-2 mot Gais på bortaplan. Innan det har oftast lyckats slå det motstånd man ska slå och haft det lite tuffare mot svårare motstånd. Idag möter man ett sådant motstånd som man bara ska slå och att man går för vinst är det inget snack om. Man har mött Utsikten en gång tidigare i år och då blev det en 0-1 vinst när man gästade. Nu är det hemmaplan som gäller och jag tror man bara tar hem det.

Så vad blir mitt lir?Assyriska anses vara storfavoriter väljer jag att plocka en lina som känns ännu säkrare, och som dessutom höjer oddset lite. Assyriska över 1,5 mål låter rimligt och man bör göra två mål idag. Insatsen får ligga på strax över medel!