Inte många matcher på på spel men jag hittar ändå ett fint tips i ett divison 2 möte mellan Assyriska och Jonsered som kommer på besök. Assyriska som man kan säga tappade tre poäng senast är ute efter revansch mot ett Jonsered som gör allt i sin makt för att klara kontraktet. Ett möte mellan två lag med skilda mål bäddar för underhållning och då det är Göteborgsmöte rekommenderar jag alla att gå och titta. I mina ögon är Assyriska det klart bättre laget och jag hittar ett fint tips. Häng med!

  • Match: Assyriska BK – Jonsereds IF
  • Spel: Assyriska BK 1/1 (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

För att få en bättre blick över Jonsered så ligger man på en trettondeplats vilket gör att man placerar sig på en plats näst sist i tabellen. Det innebär nedflyttning och man gör allt i sin makt för att klara kontraktet. Man har ett facit på 3-5-8 vilket ändå inte är så dåligt och det är riktigt tajt nere i botten. På senaste tid har man ryckt upp sig och tagit en hel del poäng, och sommaren verkar vara en favoritperiod. Senast fick man med sig ett oavgjort resultat mot Höganäs för att innan det ha tagit två tunga skalper mot Vinberg sam Kortedala. Idag ställs man mot Assyriska som är ett riktigt tufft motstånd och en tuff uppgift väntar. Jag tror denna goda trend tar slut idag då man åren igenom haft det riktigt svårt mot just precis Assyriska, som är ett spelande och tekniskt lag. Hela fem senaste inbördes möten har gått i förlust och jag utgår från statistik!

Inbördes möten:
Jonsered – Assyriska = 1-2
Jonsered – Assyriska = 0-1
Assyriska – Jonsered = 3-1
Jonsered – Assyriska = 3-0
Assyriska – Jonsered = 2-1

Assyriska kommer till detta möte med endast ett mål och det är att ta tre poäng. Senast tappade man tre poäng efter att ha lett hela matchen och tappat till 2-2 mot Dalstorps, som man får säga är ett tufft motstånd. Idag möter man ett enklare motstånd som man bland annat haft mycket lättare emot, vilket man kan se på de senaste resultaten. Enligt mig ska man ta hem detta då man är det bättre laget i grund och botten, och jag spikar!

Så vad blir mitt lir?Assyriska anses vara storfavoriter, väljer jag en annan intressant lina. 1/1 leda i halvtid och vinna fulltid erbjuder ett odds till 2,20 hos bettan. Den linan plockas med en insats på medel!