Efter ett litet uppehåll från min sida så är jag tillbaks igen och det med full form. Idag har jag valt att inrikta mig på ett möte mellan två Göteborgslag  då Assyriska tar emot Angered United som kommer på besök. Assyriska som gått lite sämre än väntat, har ett gott kunnande men man har dock inte fått till det. Angered däremot är nykomlingar och håller en okej nivå. Derby och känslor inblandade, jag tror fortfarande laget med bäst kapacitet i grund och botten vinner och utgår därifrån. Häng med!

  • Match: Assyriska BK – IF Angered United
  • Spel: Assyriska BK -0,5
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med att kika på nykomlingarna från Angered så placerar man sig i den nedre delen av tabellen vilket är normalt då man oftast har det tufft som ny. Man erhåller en god defensiv med desto sämre offensiv och en målskillnad på 19-20 är ett gott exempel på det. Till detta möte kommer man med ett gott självförtroende efter att ha slagit Vinberg med hela 4-0. Innan det hade man fyra raka matcher utan vinst och formen är ojämn. Idag ställs man mot ett Assyriska som är ett riktigt bra motstånd och om man ska ha någon chans krävs en topp prestation och ojämnheten man visat räcker inte till här. Jag tar det säkra före det osäkra och går emot!

Över till Assyriska som enligt mig tillhör toppen men inte riktigt fått till det. Under de senaste matcherna har man visat god form och man är helt klart på gång. Dock försent för att blanda sig i toppstriden och man får ta nya tag nästa år. Nu väntar ett derby och att man vill vinna och visa vilket lag som är bäst i Götet är det inget snack om. Tre vinster på fem senaste är klart godkänt facit och jag tror på en fjärde vinst nu. Spik!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror att Assyriska är det bättre laget och går rakt ut och spikar. Form samt kapacitet avgör idag och insatsen får ligga på medel!