Efter två raka vinster på kontot går vi vidare och jagar en tredje, där jag valt att inrikta mig i ett möte mellan Assyriska och Ängelholm. Ängelholm som för inte så länge sedan låg sist i tabellen, har verkligen ryckt upp sig med tre raka vinster medan Assyriska fortsätter att jaga toppen och har några poäng att hämta in. Enligt mig säger tabellen sitt och att Assyriska är det bättre laget finns det inget snack om. Jag tror på hemmalaget, häng med!

  • Match: Assyriska – Ängelholm
  • Spel: Assyriska rak vinst
  • Odds: 1.73 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 17.00

Assyriska-LogoAngelholms_FF_logo

Börjar vi med att kika på Ängelholm så kan man konstatera att årets säsong gått lite si sådär och man riskerar att flyttas ned. För tre omgångar sedan låg man klart sist och det var kris i klubben. Idag har man hämtat upp detta, i och med tre raka vinster mot lag som Syrianska. Brommapojkarna och Utsikten vilket är riktigt starkt. Jag har dock svårt att se att man fortsätter vinna och vinna då man trots allt inte är något topplag. Idag möter man ett topplag och jag tror att denna svit går i rök. Avslag!

Över till Assyriska som i år imponerat på mig. Man har lyckats få ihop en god offensiv tillsammans med en stabil defensiv och endast 23 insläppta mål får väl anses vara väl godkänt. Man ligger för tillfället på en sjunde plats med en match mindre spelad och en vinst idag skulle innebära att man endast är två poäng upp till kvalplats till allsvenskan. Att man ska slå Ängelholm i en så pass betydelsefull match, tvekar jag inte på och jag spikar!

Så vad blir mitt lir? Då jag anser att Assyriska är det klart bättre laget trots Ängelholms fantastiska form så väljer jag att gå ut och spika. Oddsen ser helt okej ut och insatsen får ligga på strax över medel!