Ett sargat Ascoli tar emot Modena på hemmaplan. Båda lagen har visat prov på bra form ändå på slutet där Ascoli tagit poäng i svåra matcher, framförallt på bortaplan. Hemma tycker jag man inte imponerar lika mycket trots mer poäng. Modena har två raka segrar varav en är första bortasegern denna säsong så nu slipper laget tänka på den grejen. Tror på en jämn match här.

  • Ascoli – Modena
  • Spel: X
  • Odds: 3.00 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Ascoli har fått med sig flera bra resultat en senaste tiden. Men jag tycker mig finna ett samband mellan dessa och det är att man mött bättre och svårare lag på bortaplan där man kan spela helt utan press och bara vänta på sina lägen och försöka sätta dit dom. Lite så man gjort mot bland annat Brescia och Pescara borta som är två riktigt tuffa matcher. Man fick med sig 2-2 i båda dessa matcher. På hemmaplan blir det dock annat då man väntas vara det mer spelförande laget i mångt och mycket. Och speciellt nu mot ett Modena som inte är något bra bortalag så förväntas man föra spelet och på så sätt även vinna. Men tror man kan få lite trubbel då Modena kan bli det lag som Ascoli varit nu på slutet den del. Men samtidigt är man starka på hemmaplan och förlorar inte så ofta.

Här stryker vi flera ordinarie spelare. Mittbacken Milovanovic, högerbacken Almici och centrale mittfältaren Giorgi är alla avstängda. Sen har vi skador på ordinarie mittback Mengoni och mittfältaren Altobelli. Och även frågetecken på ordinarie ytterback Pecorini, ytterback Del Fabbro och anfallare Petagna. Sedan tidigare har alltså ordinarie och erfarne backen Antonini lämnat för Livorno.

Ascoli picchio    modena

Modena kommer med två raka segrar, först hemma mot Brescia med 1-0 och sen mot Latina borta med 0-1. Det var förövrigt lagets första bortaseger för säsongen så nu slipper man ju tänka på när den ska komma. och ja självförtroende måste ju vara vara bra nu ändå efter en ganska jobbig period innan dess. Detta blir en väldigt viktig match och här vill man absolut inte förlora. Lagen ligger intill varandra i tabellen där Modena är snäppet före och man lär nog komma hit med inställningen att ta poäng och på så sätt hålla Ascoli bakom sig, och sedan ta vinsterna på hemmaplan som man ju gjort väldigt bra under säsongen. Man är inget bra bortalag alls, men med tanke på alla avbräck i Ascoli till denna match och att man nu har två raka vinster så kan man nog gnata till sig 1 pinne här. Ska vi säga 1-1?

Vi stryker mittfältaren Giorico och anfallaren Stanco vilket är två tunga avbräck, men kan nog fylla ut dom hyfsat bra och ändå få med sig poäng.

——————————————————————————————————————————-

Ascoli tar mycket poäng på hemmaplan. Men man saknar nu en hel drös med spelare som jag tycker borde påverka detta Ascoli. Dock tror jag inte att man åker på någon solklar förlust här för man har bevisat att på något sätt så tar man ofta poäng på hemmaplan. Modena kommer hit med två raka segrar i bagaget vilket såklart är en självförtroendehöjare. Men samtidigt är man inget bra bortalag och här är man troligtvis hyfsat nöjda med kryss skulle jag gissa. Jag spelar att matchen slutar oavgjort till oddset 3.00. Insatsen hamnar på medel. Käämpa!

/ L’orso