Vilken match vi bjuds på i Serie A. Omgångens match alla kategorier och det är självklart att matchen ska med på kupongen. Vi går igenom förutsättningarna och spelet är givet. Häng med.

AS Roma – AC Milan
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 2.67 5 Dimes
Spelstopp: 2011-10-29 18:00

Roma har inlett något trevande denna säsong och pressen är stor på laget, fansens tålamod är hårt prövat och det hjälpte inte att laget förlorade i veckan mot Genoa. Laget har senaste tiden sett något chansartat ut och det verkar ha saknats taktik i vissa beslut från tränaren. 3-0-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man nia, formen är svårbedömd på laget just nu. Roma saknar Totti och Pjanic.

Milan är också trevat något i inledning men tycks nu vara på uppåtgående och formen och spelet ser bara bättre och bättre ut. I senaste matchen mot Parma vann man med fina 4-1 hemma och laget såg ut som riktiga mästare på planen. Elvan tycks spela tillsammans och uppträder som ett lag. 4-0-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man femma vilket det är dags att man förbättrar nu. 1-0-2 borta denna säsong vilket också är en rad man kan förbättra. Startelvan ser ut att bli något så när lika den som startade mot Parma senast. Milan saknar, Pato, Gattuso och Flamini.

Roma har faktiskt gjort bra ifrån sig mot Milan i dom senaste mötena och det är ett klart övertag för Roma, Milan vann senaste 2009. Sett till dagens förutsättningar måste jag ge Milan ett litet plus, man har sett betydligt stabilare ut i sina insatser senaste tiden och sett till formen är man också bättre. Många tippar Roma i denna match på grund av deras statistiska övertag, men som så många vet så är statistik just statistik. Milan tar hem detta med 2-1 och Milan är också spelet i denna intressanta match.

Lycka till.