Arsenal visar toppform för dagen och laget öser in mål. Nu ställs man mot Marseille hemma på Emirates och man bör väl inte ha några bekymmer att vinna här? Jag har saken klar för mig. Häng på!


Arsenal – Marseille
Mitt tips: Arsenal 0,5, -1 (Asian handicap)
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp:  20.45

Arsenal går som tåget för dagen och vinner allt i princip. Man är uppe i 5 raka segrar nu och på de 3 senaste matcherna har man gjort 10 mål framåt vilket är ett rejält styrekbesked att offensiven har vaknat på allvar igen. Senast slog man tillbaka Chelsea med 5-3 på Stamford Bridge och det var utan tvekan säsongens starkaste prestation hittills. Tränare Wenger sa inför den matchen att matcherna mot Chelsea och Marseille är extremt viktiga för oss och vi måste kunna prestera bra mot båda lagen. Nu har man kört över Chelsea och man bör inte ha några problem att slå tillbaka Marseille här heller. Man vann mot dem på bortaplan för några veckor sedan med 1-0 och jag tror man återigen får med sig 3 poäng mot Marseille.

Marseille går även dom bra nu och laget är uppe i 3 raka segrar nu. Jag väljer dock att sätta ett frågetecken för senaste matchen då lagets defensiv såg allmänt svajig ut och nu möter man betydligt bättre offensiv än vad man gjorde då. Jag tror man kommer få det tufft att stå emot Arsenal när de pressar högt i den här matchen. Marseille får nog inrikta sig på att slå Dortmund och Olympiakos som är de övriga två lagen.

Arsenal känns som det hetare laget här och dom kommer nog styra matchen från början till slut. Får man bara igång offensiven på samma sätt som den senaste tiden så bör man vinna den här matchen komfortabelt. Det känns helt okej att få halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger och vinner laget med 2 mål eller fler så vinner vi på spelet.