Andrea Arnaboldi spelar idag på hemmaplan emot Jimmy Wang i Andria och jag anser att Arnaboldi har bättre chans än vad bolagen tycker.

  • Matchen : Arnaboldi – Wang
  • Liga : Challenger Andria
  • Speltips : Arnaboldi +1.5 set i matchen
  • Odds : 1.85 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.30

 

Andrea Arnaboldi ifrån Italien är en spelare som gillar att spela inomhus, han har 17 vinster och 10 förluster inomhus i år och har slagit spelare som Dustov, Kavcic, Fischer och Marchenko. Arnaboldi har en duglig första serve som kan ge han lite gratis poäng men hans styrka ligger i hans offensiva grundspel med sin forehand och sin en handsbackhand, det kan bli lite misstag ibland men overall under en match så är han för det mesta bra. Han visade upp form förra veckan då han pressade Krajicek som har varit väldigt bra inomhus i år.

Jimmy Wang ifrån Taipei är en spelare som inte trivs lika bra inomhus som Arnaboldi men han gör för det mesta alltid bra resultat på denna nivån. Wang är en spelskicklig spelare, han spelar flakt och försöker pressa motståndaren till misstag med sitt bollande men tror inte det kommer bita lika bra på Arnaboldi som emot dom som gör mer misstag. Wang visade upp otroligt dålig form förra veckan emot Caruso där han förlorade i ett avgörande set och om man skulle jämföra Caruso och Arnaboldi’s grundkvalité så skiljer det väldigt mycket.

Hemmaplan för Arnaboldi i årets sista turnering för honoms del, tror verkligen han kommer att ge allt i denna matchen och minst plocka ett set.

Lycka till!

/Lidde