Kvalet till US Open inleds idag och Andrea Arnaboldi får en tuff motståndare vid namn Miloslav Mecir som jag tror har en skräll chans på att ta sig in till huvud turneringen.

  • Matchen : Arnaboldi – Mecir
  • Liga : US Open Kval
  • Speltips : Miloslav Mecir att vinna matchen
  • Odds : 1.80 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 18.30

Andrea Arnaboldi ifrån Italien är en spelare som inte alls har form, han har inte vunnit en match på två månader och har spelat en otroligt dålig tennis. Han är en spelare som mest trivs på gruset och har okej stats på hardcourt och idag så möter han ändå en spelare som har haft ett riktigt bra år och ett spel som passar utmärkt på hardcourt. Arnaboldi har dragits med lite småskador och var tvungen att ge upp emot Duran för en månad sen pga skada och den verkar inte ha släppt då han vart överkörd av dubbel specialisten Franko Skugor förra veckan i Cordenons.

Miloslav Mecir ifrån Slovakien är en spelare som jag ärligt talat inte hade allt för stor koll på förrän i år, dock så har han imponerat otroligt mycket i år på nog alla som håller koll på Challenger touren. Han avstod att spela Challenger på gruset förra veckan för att kunna träna på hardcourt inför US Open kvalet, tyder på att han är lite mer förberedd på underlaget än Arnaboldi i dags tillfället. Mecir spelar en kraftfull tennis med en otrolig flakhet vilket ställer till det för dom flesta motståndarna.

Jag anser att Mecir borde vinna denna matchen och att han har en liten chans på att ta sig hela vägen till huvudturneringen.

Lycka till!

Följ mig på Twitter för mer spel @Liddess