Intressant match på förhand, Bielefeld har inte imponerat på många på hemmaplan denna säsong och formen överlag är inte den bästa, nu är man nere i botten och plaskar. Pauli som har ett av ligans bästa bortaspel kommer nu på besök och laget har haft en fin form innan och under vinteruppehållet. Spelet känns givet och betalar bra.

Match: Arminia Bielefeld – FC St. Pauli
Spel: FC St. Pauli
Odds: 2.30 @ Betway
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 9/2 13:30

En bra dag kan Bielefeld göra det svårt för dom flesta lag, dock har dessa dagar varit lätta att räkna och laget befinner sig näst sist i tabellen av en anledning. Man hade ingen vidare form innan upphållet och hade en vinst och en förlust bakom sig. En av lagets stora svagheter är försvaret, hemma denna säsong har man släppt in 16 mål och totalt denna säsong har man släppt in 36 mål vilket är sämst i hela ligan. 3-3-4 hemma och det kommer man inte långt på eftersom man heller inte presterar på bortaplan. Man dras med lite småskador i laget som hängt med ett tag nu, man har förstärkt laget under transferfönstret men det är väldigt tveksamt att någon av förstärkningarna skulle kunna starta i denna match.

fabian-pauli

St. Pauli har en bra period bakom sig innan upphållet och man har fortsatt att spela bra och imponera i träningsmatcherna under upphållet. Tre vinster på dom fem senaste matcherna innan upphållet och i tabellen ligger man på en 6:e plats med god chans till att avancera i tabellen då det är jämt från 6:e plats och upp till 3:e då det bara fattas tre poäng. Fina 5-2-2 borta denna säsong och man är också ett av ligans bästa bortalag, 16/12 i mål på resande fot. Pauli har inga större bekymmer i laget, enda frågetecknet är Fabian Boll som är på väg tillbaka från skada och det är oklart om han kan spela i denna match. Nyförvärvet Trybull förväntas komma direkt in elvan och få chansen i denna match.

För dagen är det en hel del som skiljer lagen åt, sett till tidigare möten har Bielefeld plusstatistik på Pauli men man var ett helt annat lag då än nu och det är inget vi ska dra några större växlar på. Pauli har sett riktigt bra ut innan uppehållet och även i sina träningsmatcher, tre poäng i denna match skulle göra laget gott och ytterligare avancemang i tabellen. Bielefeld hemmastatistik skrämmer ingen och framförallt inte Pauli som kommer till detta möte med ett av ligans bästa bortaspel och det är också vad som avgör saken. Tvåan spelas till bjuder odds alla dagar i veckan.