Två defensivt spelande lag drabbar samman här. Det känns som ett sunt underspel här!

Aris – Rosenborg
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95 @ Canbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Aris måste vinna den här matchen för att vara säkra på att klara avancemang från gruppspelet. När man vinner gör man det ofta med 1-0 och eftersom det räcker även här så känns det som ett sunt resultat. Aris spelar ofta under 2.5 mål och man har nu spelat under 2.5 mål i 12 av lagets 13 senaste matcher. Man prioriterar ofta defensiven man har ännu inte släppt in något mål i Europa League och då har man ändå mött Atletico Madrid och Leverkusen på hemmaplan. Spikar man igen mot dessa lagen så bör man spika igen mot ett Rosenborg som inte har något att spela för.

Rosenborg trivs bäst hemma i Norge där man spelar med ett helt annat självförtroende än vad man gör på bortaplan. På bortaplan i Europa League har laget inte ens lyckats göra mål ännu. Det talar givetvis för underspelet i den här matchen och eftersom man möter ett defensivt starkt lag här så tror jag man får åka hem mållösa.

Aris är som sagt hemmastarka, man är defensivt starka och lägg därtill att man bara gjort 10 mål på lagets 14 senaste ligamatcher så förstår ni att underspelet känns sunt här. Speciellt då man möter ett Rosenborg som ännu inte gjort mål i gruppspelet i Europa League och som dessutom inte har något att spel för här. Rosenborg har dessutom bara spelat en tävlingsmatch sedan den 7e November då norska ligan avslutades. Efter den här matchen får laget en efterlängtad semester…