Bland nattens senare matcher hittar jag Diamondbacks – Giants som ska spela av en serie på fyra matcher på Chase Field, vi har ett Giants som ligger på ett 18-18 Win-Loss record och ett Diamondbacks som har ett 17-19 record. Giants som ännu inte riktigt hittat det offensiva spel man förväntas ha med tanke på namnen i laget och ett Diamondbacks som varit medelmåttigt som väntat.

  • ARI Diamondbacks – SF Giants
  • Speltips: SF Giants Moneyline
  • Odds: 1.90 @bet365
  • Insats: 5/7 enheter
  • Spelstopp: 03:40

Startande för ARI Diamondbacks - 

Zack Greinke, går för en 5.15 ERA över hans 7 starter och 43 pitchade innings. Har en WHIP på 1.44 och släpper 54 hits 25 runs över han kastade innings. Greinke räknades som Dbacks ess denna säsongen med tanke på hans helt otroliga siffror förra året när han hade en 1.66 ERA och ett 19-3 WIN-LOSS över 32 starter. Är som ni ser inte i närheten av hans insatser från förra året dock vilket självklart är lite oroväckande för Dbacks som stenklart räknat med honom. Har över hans senaste 3 starter pitchat 19 innings, släppt 26 hits och 11 runs. Ingen vidare form på Greinke som då mötte till exempel urusla Braves och halvdana Rockies. Giants inatt och denna starten kan bli,väldigt tuff för Dbacks-pitchern.
giantsdbacks

Startande för SF Giants - 

Johnny Cueto, Reds ex-pitcher går för en 3.02 ERA över 7 starter och 50 pitchade innings. Har här släppt 39 hits och stabila 17 runs samtidigt som han ligger på en bra 1.13 WHIP. Cueto för mig är en otroligt intressant pitcher, han har x antal bra säsonger bakom sig och fortsätter bara utveckla sina kast till det bättre samtidigt som hans hastighet ökat något. En vass pitcher som inte stressar upp sig om han hade släppt en grand slam direkt i första, utan behåller fokus och lugnet, tar sig vidare och kan avsluta på 7-8 innings utan att ha släppt något mer. Hjärnsläpp mot hans ex-klubb ganska nyligen när han släppte en hel del över 5 innings. Har annars, i sina senaste starter gått en complete game med endast 7 hits släppa och senast nästan ännu en CG, då gick han 8.1 innings och släppte 8 hits 0 runs. Sylvass form på Cueto kort sagt och jag anser att detta är Giants bästa pticher nu när Bumgarner tappat.

Ingen vidare skillnad på Dbacks och Giants när det kommer till hits, runs eller defensiven generellt. Man snittar runt 4.50 runs och runt 9 hits per match bägge lagen. Diamondbacks varit som väntat som sagt, Giants däremot inte alls så bra som dom kan vara och väntas vara. Panik och Span för Giants är två lirare man räknar hårt med och dessa herrar har ännu inte kommit igång riktigt. Men så igår, hände något, båda svingade aggressivt och träffade bollen vilket visade sig självklart löna sig och man vann till slut matchen igår. Var precis som att dom visade & tänkte att något måste hända, och visst hände det något.

Belt,Giants nu bästa spelare, var ute ur uppställningen igår. Väntas komma till start inatt och denna killen lyfter laget nästan bara av att närvara. Diamondbacks näst sämst i ligan när det kommer till defensiven på hemmaplan, Giants bland top 10 när det kommer till offensiv på bortaplan. Lägg där till en väldigt ojämn pitcher för Diamondbacks samtidigt som Giants ställer upp med fantastiske Cueto. 1.90 hos bet365 att Giants vinner första matchen på Chase Field. Sold!

/MSrekare