Det bör vara klasskillnad mellan dessa lagen och ett av oddsen tilltalar mig starkt. Häng på!


APOEL FC – FC Zenit
Mitt tips: FC Zenit 0, -0,5 (Asian handicap) 
Odds: 2.025 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Apoel har inlett sin säsong helt okej och har många bra matcher bakom sig där man bland annat slagit ut Slovan Bratislava och Wisla Krakow. Nu ställs man dock mot betydligt tuffare motstånd och jag tror man kommer få svårt att lyckas stå emot hela matchen. Möjligen klarar man få med sig ett kryss tack vare lagets försvarsspel och därför spelar jag asian handicap här. Man har inget specielt namnkunnigt lag och det enda som talar för Apoel här är hemmaplan.

FC Zenit har visat förr att man håller hög nivå i Europaspelet och just erfarenheten talar för laget här. Man förlorade i lördags på bortaplan mot svårspelade Lokomotiv Moskva och här är man nu ute efter revansch på den förlusten. Man satsar stenhårt för att ta sig vidare från gruppspelet och då måste man vinna matcher som denna. Man får tillbaka urviktige Kerzhakov här som ståtade med en hattrick i sin senaste match. Han är kommer ett mycket användbart tillskott i offensiven för FC Zenit i den här matchen.

Jag rankar den Ryska ligan flera gånger bättre än den cypriotiska ligan och eftersom FC Zenit är mästare i Ryssland så bör man ha goda chanser att vinna den här matchen. Formen är mycket bra hos ryssarna trots förlusten senast. Jag tror bara den matchen kommer fungera som tändvätska i den här matchen. Apoel har gjort det mycket bra hittills och jag tror man har lite för höga tankar om sig själv. Nu möter man utan tvekan det tuffaste motståndet hittills och det kommer bli tufft för Apoel.