Jag har fastnat för ännu ett långtidsspel i la liga som känns riktigt bra måste jag säga. Det handlar om hur många mål Sevilla gör den här säsongen och linan är väldigt låg i mitt tycke.

  • Spelform: Antal lagmål under säsongen
  • Spel: Sevilla över 52,5 mål
  • Odds: 1.85 @ betsson
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 17/8

Sevilla förlorade som bekant både Jesus Navas och Alvaro Negredo till Manchester City, två spelare som stod för det mesta framåt hos Sevilla. Negredo var lagets bästa målskytt på 25 ligamål förra säsongen men jag var ändå inte särskilt imponerad av spanjoren då han blåste otroligt många heta lägen. Navas skapade alltid mycket på sin kant med sin kvickhet och jag tror man kommer sakna honom mer faktiskt.

Men Sevilla har ersatt dessa spelare bra tycker jag, som jag skrivit tidigare finns det mer tveksamheter kring defensiven enligt mig. Man har hämtat in överdrivit många offensiva spelare så jag tror inte att anfallet kommer vara ett dugg sämre än förra säsongen, snarare bättre. Vitolo från Las Palmas är en väldigt intressant värvning då jag såg honom mycket förra säsongen. Alldeles för bra för att spela i segundan och det har han även visat på försäsongen i Sevilla då han bland annat nätade i träningsmatchen mot Manchester United.

sevillamarin

Nätade mot United gjorde även tysken Marko Marin som fick förra säsongen förstörd på grund av skadebekymmer. Med den säsongen i ryggen borde Marin vara riktigt sugen på att göra en bra säsong och återvända till Chelsea som han är utlånad ifrån. Han har precis som Vitolo sett bra ut på försäsongen och med hans snabbhet kommer han vara ett ständigt hot för sina försvarare.

Men den största värvningen Sevilla gjort stavas givetvis Kevin Gameiro som man hämtat från PSG. En klasspelare som kanske inte hade sin mest lyckosamma säsong i Frankrike förra säsongen. I Sevilla har han ingen Zlatan eller Cavani att konkurrera mot och med ökad speltid så tror jag att fransmannen kan ha en riktigt bra säsong framför sig.


Förra säsongen gjorde Sevilla 58 mål och gick alltså över dagens lina med ganska bred marginal. Som jag skrivit så har inte offensiven försämrats särskilt mycket och jag tror man kliver över linan även denna säsong. Insatsen blir ganska hög på det här spelet.

/e@sy