Första omgången här i Miami och Andujar går in för att spela emot Gabashvili och enligt mig så ska Andujar vara en klar favorit i denna matchen.

  • Matchen : Andujar – Gabashvili
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Andujar att vinna matchen
  • Odds : 2.04 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 16.00

 

Pablo Andujar ifrån Spanien är en klar grus specialist och då kan man egentligen undra varför jag då rekar honom emot en hardcourt specialist. Underlaget här i Miami är inget snabbt underlag, snarare mer likt grus än hardcourt i snabbheten och det kommer att gynna grus spelare under veckan. Pablo har inte haft ett  bra år i år men han var varit nära i väldigt många matcher och det kommer att släppa för honom förr eller senare. Pablo är väldigt stabil i grundspelet och om han spelar på Gabashvili’s backhand så kommer det att komma väldigt många gratis poäng till slut.

Teimuraz Gabashvili ifrån Ryssland är en spelare som trivs allra bäst på snabba underlag när han får trycka till med sin forehand och försöka pressa ut sin motståndare, däremot så är han backhand relativt svag och där kommer det unforced errors relativt ofta. Gabashvili har inte imponerat i år heller och han har inte vunnit på sina 5 senaste matcher. Gabashvili har en relativt bra första serve men han kommer inte få ut lika mycket på den idag då underlaget inte är såpass snabbt och sedan är Andujar väldigt bra defensivt och bra på att få över bollen i spel.

Jag anser att Andujar ska vara favorit i denna matchen, han är den bättre spelaren på dom mindre snabba underlagen och därför väljer jag att spela honom idag.

Lycka till!

/Lidde