Australian Opens tredje dag och jag tycker jag har hittat en riktigt bra dubbel som jag väljer ett maxspel på!

  • Speltips – Tomic att vinna matchen och Anderson att vinna matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.82
  • Units – 10/10
  • Spelstopp – 01.00

Kevin Anderson, den store sydafrikanen. Han har utvecklat sitt spel till något riktigt bra enligt mig, hans serve är sjukt bra och nu har hans grundspel börjat komma igång på bra nivå. Han har ett rejält tryck i sina slag och mot dom sämre spelarna så är det riktigt effektivt då dom inte orkar hålla emot dom och gör sedan forced errors.

Stakhovsky, han skulle egentligen inte varit i den här rundan. Han tog sig vidare pga att hans landsman som han mötte fick tidernas blackout då han hade matchbollar och tappade hela matchen och Anderson är så mycket bättre än den spelaren han mötte då. Stakhovsky har en ganska bra serve i vanliga fall men han har inte kommit upp i sin standard än i år och jag skulle bli förvånad om han gjorde det inatt.

——————————————————————————————————————————————————————–

Tomic gjorde en galen match emot Verdasco i första omgången, han vände 0-2 underläge i set och vann med 3-2 i en riktigt galen match. Han spelade riktigt bra i dom tre sista seten då han kom igång med sitt grundspel, då hans forehand och backhand började tala med andra ord. Han hade inga problem med serven vad jag såg och var riktigt bra om sagt i dom tre sista seten.

Querrey då, han fick en väldigt lätt lottning då han fick möta De Schepper som håller till på Challenger touren som är touren under ATP. Querrey är en kille med ett vapen, sin serve. Funkar inte den så har han ingenting i princip. Han har inte imponerat på mig i början av året då han t ex förlorade mot den otroligt dålige Hanescu.

Jag kan inte tänka mig att någon av dessa killarna förlorar sina matcher och jag väljer att max spela på den här matchen.

Lycka till!

/Lidde