Australian Opens tredje dag och vi hittar ett bra värdespel. Syd afrikanen Kevin Anderson, den store också kallad tar emot Stakhovsky, mini gollum också kallad.. Anderson som har börjat hitta formen och Stakhovsky som bara ser trött ut, en imponerade i första omgången och en gjorde det inte. Titta in!

  • Speltips – Anderson att vinna med 3-0 i set
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 2.60
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 01.00

Vi är inne på den tredje dagen av Australian Open och vi hittar ett värdespel.

Kevin Anderson, den store sydafrikanen. Han har utvecklat sitt spel till något riktigt bra enligt mig, hans serve är sjukt bra och nu har hans grundspel börjat komma igång på bra nivå. Han har ett rejält tryck i sina slag och mot dom sämre spelarna så är det riktigt effektivt då dom inte orkar hålla emot dom och gör sedan forced errors.

Stakhovsky, han skulle egentligen inte varit i den här rundan. Han tog sig vidare pga att hans landsman som han mötte fick tidernas blackout då han hade matchbollar och tappade hela matchen och Anderson är så mycket bättre än den spelaren han mötte då. Stakhovsky har en ganska bra serve i vanliga fall men han har inte kommit upp i sin standard än i år och jag skulle bli förvånad om han gjorde det inatt.

Anderson vinner med 3-0 i set till 2.60 är 0.70 för högt enligt mig, ett riktigt felsatt odds!

Lycka till!

/Lidde