Förra årets finalist Kevin Anderson ska möta Steve Johnson. Sydafrikanen spelar på den nivån han bör hålla just nu och är svårstoppad. Han har inga direkta svagheter utan serven sitter där den ska för tillfället och fotarbetet som gör att han alltid är ett steg före sin motståndare gör honom svårstoppad.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Acapulco
  • Match: Anderson – Johnson
  • Spel: Anderson -2.5 gem
  • Odds: 1.65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:30

Kevin gick till final i Acapulco förra året och har poäng att försvara, det är en 500 turnering och han gör allt han kan för att inte tappa allt för många poäng här. Han har inlett bra med att totalt köra över Dustin Brown med 6-1 6-2. Brown är i och för sig helt värdelös och en kille man inte klarar av att se men Kevin kunde lätt utnyttja luckorna och tog inte ut sig något här. Han mötte Steve så sent som i Memphis där han vann lätt med 6-4 6-4. Han har klarat linan i tre utav fyra möten mot Steve och jag har svårt att se Kevin vinna denna match utan att täcka linan.

Han har även täckt linan elva utav femton matcher i år, det vill säga alla matcher han vunnit så har han gjort det med minst tre gem marginal och jag är inne på det spåret att så länge Kevin vinner denna match så gör han det med denna marginal och 1.65 är för bra för att inte köpa.

Steve gjorde det lätt för sig mot Dodig i första omgången, serven satt där den skulle och han behövde inte anstränga sig jättemycket för att kunna fixa ett break i vardera set. Nu fick han sex poäng helt gratis på Dodig’s dubbelfel och han kommer få kämpa mycket mer för poängen inatt och har svårt att se hur han ska hålla uppe nivån. Han var helt under isen i Memphis och har inte kommit upp i den nivån man kan ha önskat. Steve kommer ha extremt stora problem att returnera Kevin’s forehand slag som kommer att bita bra på detta underlag.

För er som hängde med på twitter så tog jag även Lu +6.0 till 1.641, kan spelas ner till 1.55 och troligtvis stänger den där någonstans.

@haegge1