Hopman Cup hägrar i Australien och en snabb bana är det vi spelar på. Jag tycker mig ha hittat ett solklart spel i denna matchen!

  • Match  - Anderson v Isner
  • Speltips – Över 23 games i matchen
  • Odds – 1.80 @ Marathonbet
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 04.15

Här har vi två stycken servekanoner på en snabb bana som dessutom skulle kunnas spelas under tak pga hör värme vilket gör att det går mycket snabbare. Isner har en enorm första serve och även en sjuk topspin på sin andra serve vilket gör det otroligt svår för högerfattade spelare att göra någonting  åt hans servar som går på backhanden då dom studsar otroligt högt. Isner är nog den spelare som spelar överlägset mest tiebreak på touren och det lär ju bli fler inatt då han möter en spelare som också är otroligt stabil i sin serve.

Kevin Anderson är en spelare med en brutal första serve men hans andra serve är inte lika kraftig, han är dock stabil i spelet och har hårda grundslag och lär inte förlora allt för många bollar i själva spelet. Han är begränsad när det gäller returspelet och det lär inte bli allt för många boll dueller i denna matchen.

Sist dessa två herrar spelade var det en sjukt jämn match och då vart det hela 3 tiebreaks och jag kan faktiskt iallafall tänka mig två stycken idag.

Jag finner stort värde i detta spelet och spelar med tre units.

Lycka till!

/Lidde