Här kommer det en riktigt bra match som man borde hålla ett öga på, Anderson ställs emot Gasquet i tredje omgången och det här tror jag blir en extremt tajt match.

  • Matchen : Anderson – Gasquet
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Över 39.0 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 08.00

Kevin Anderson ifrån Sydafrika är en spelare som alltid lyckas göra resultat på dom snabbare underlagen. Kevin har endast tappat ett set fram till tredje rundan och det var emot Schwartzman där han inte spelade bra alls men höjde sig direkt när han gick in för att möta Berankis i andra rundan. Kevin har en väldigt bra första serve som är svår att hantera och får spelarna över bollen på den så brukar det oftast vara så att han hamnar i överläge direkt i boll duellen där han gärna vill avgöra med sin forehand.

Richard Gasquet ifrån Frankrike har visat upp en riktigt bra form här i början av året, enda matchen han har förlorat är emot Berdych i Doha där Berdych spelade en otrolig tennis. Han har egentligen krossat sig fram till tredje rundan, tappade 5 games emot Berlocq i första omgången och sedan 10 emot Duckworth, inte en setförlust alltså. Richard’s största styrka är hans grundspel, han har en bra en bra forehand och en bra en handsbackhand som han kan spela med mycket topspin på eller med flakt och aggressivt.

Det här är en match där jag kan tänka mig att det går till 5set, men går detta till 4 set så ska det också gå in för jag ser framför mig jämna set med få breaks.

Lycka till!

/Lidde