Kevin imponerade inte alls på mig igår, han spelade slarvigt och kunde inte riktigt hålla den nivån han brukar på sitt spel. Det var väldigt svajigt och det var rena turen att han fick både första och andra set, hade de små marginalerna vart emot honom så vet jag inte vad som hade hänt.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Anderson – Berankis
  • Spel: Över 37.0
  • Odds: 1.84 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:30

Inatt mötte han Schwartzman och i nästa omgång möter han Berankis. Berankis som vann inatt också med 3-2 över Sijsling man hade väl kunnat önska mer där också, däremot så gjorde han inte alls en lika svag insats sett över en hel match som Kevin gjorde. Det var som de flesta matcherna en svängig match och det hade kunnat sluta annorlunda. Jag tycker Berankis förtjänade denna segern, han är en bättre spelare på utomhus hardcourt än Sijsling och han spelade bättre också.

Berankis är en hardcourt spelare, och han trivs när det går lite snabbare i och med att han får ut mycket av sin grymma serve och bra grundslag.  Hans aggresiva spelstil tar ut sin rätt allt som oftast på hardcourt banorna och jag tror det passar honom bra mot Kevin, i och med att Kevin inte kunde försvara sig så bra som han brukar kunna. Utan var han under press så var det svårt att få in bollarna.

Kevin Anders lyckade tråckla loss sig i varje set och tillslut vinna med 3-1, det var som sagt inget bra spel ifrån sydafrikanen. Han hade likaväl kunnat förlora första set där han blev mini-breakad och hade det varit någon mer rutinerad hardcourt spelare så hade det garanterat blivit en tuffare match. Hans serve var inte alls dum men det var spelet i övrigt som hade många läckor, till exempel så släppte han 14 breakbollar emot sig men Diego lyckades endast ta tillvara på fyra stycken.

Jag tror att båda kommer att hålla sin serve bra och att Berankis kan utnyttja samt sätta en mer press än vanligt på Anderson vilket gör att linan på 37 är tagen!

Twitter: @Haegge1