Jätten ifrån Sydafrika, Kevin Anderson ställs emot fransmannen Julien Benneteau. Julien är totalt formsvag för tillfället och jag ser stor chans till Andersons första vinst på gräset i år.

  • Matchen : Anderson – Benneteau
  • Liga : ATP Eastbourne
  • Speltips : Anderson -2 games i matchen
  • Odds : 1.95 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.00

Kevin Anderson ifrån Sydafrika tror jag kommer passa väldigt bra på gräset. Anderson besitter en otroligt stor serve som knappt någon kan göra åt om det stämmer för honom. Han var halv dålig i början av året med det berodde på en skada i armbågen som han nu har opererat och efter det bara blivit bättre och bättre. Anderson har flaka och hårda grundslag som verkligen passar bra på gräset som gör att bollen inte studsar lika högt som dom brukar göra. Detta är Kevins första gräs match för i år och jag tror verkligen att han vill vinna någon match för att få lite självförtroende inför Wimbledon och nu har han en topp chans att göra det.

Han har inte utseendet, men talang i tennis har han.

Han har inte utseendet, men talang i tennis har han.

Julien Benneteau ifrån Frankrike har ingen bra form för tillfället, får kriga emot Adrian Mannarino i två tuffa set och sedan emot Lopez vann han knappt någon boll i Lopez serve. Juliens serve stämmer inte alls för tillfället och det märker motståndarna och tar tillfället i akt och verkligen blir offensiv på dom. Julien är inte heller någon gräs spelare, han har haft det svårt där igenom åren och har minus statistik där så det talar inte heller för honom.

Jag ser en liten grej som pekar på att Julien har chans på denna matchen, han har lirat två stycken gräs matcher i år men Anderson har tränat på gräs i veckan och ska vara redo inför uppgiften.

Lycka till!

/Lidde