Speltipset hämtas från den franska andraligan där jag hittat ett högt odds som jag inte kan avstå ifrån.

  • Match: Amiens – Monaco
  • Tips: Monaco 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,29 @ Pinnacle
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20.00 18/1

Analys:

Amiens har usel form i ryggen inför den här matchen. Laget ligger sist i tabellen och har 0-1-4 på de fem senaste matcherna, vilket är riktigt dåligt. På hemmaplan har man inte heller vunnit särskilt ofta på slutet och laget verkar vara helt under isen nu. Självförtroendet är i botten och sjunker naturligtvis med varje match utan vinst. Trots hemmaplan så tror jag att laget kommer att få kämpa ordentligt för en poäng här mot nästjumbon. Truppen ser inte särskilt slagkraftig ut heller och bäste målskytten Touzghar har bara gjort 3 mål på 14 matcher, det skrämmer inget lag i ligan.

Monaco ligger som sagt på näst sista plats och har gjort en fenomenalt dålig insats i ligan, än så länge. Man kommer inte att kunna nå en topplacering i ligan men laget är mycket bättre än vad tabellen visar. Formen verkar nu vara på väg uppåt och på slutet har man 3 raka matcher utan förlust. 1-2-2 har det blivit på de fem senaste matcherna men lagets stora akilleshäl den här säsongen har varit alla oavgjorda matchen som man spelat. Monaco är ett klassiskt lag i fransk fotboll och innehåller flera duktiga spelare såsom t.ex.Giuly, Coulibaly, Vahirua och Petter Hansson. FOrm och klass talar för Monaco här.

Trots bortaplan så tror jag på Monaco här. Laget är klart bättre än vad tabellen skvallrar om och med dom kvalitéer som spelarna besitter så ligger laget närmare en vinst än Amiens. Oddset går inte att klaga på heller.

Lycka till!

//Josef