Båda lagen har inlett trevande och risken är stor att man tar ut varann i denna match, spelet är givet med dagens förutsättningar. Häng med.

América Mineiro – Cruzeiro
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.07 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-19 02:00

América Mineiro har inlett säsongen på ett väntat sätt och försvaret är bedrövligt. Tio insläppta mål på fyra matcher och man har totalt 1-1-2 på dom fyra senaste. I tabellen ligger man på en fjortonde plats och defensiven är lagets stora problem just nu.

Cruzeiro har dom också inlett trevande och formen är något svårbedömd. Man har i alla fall inte inlett som förväntat och laget måste sätta fart och börja visa vad man kan. Tränaren ställde till och med sin plats till förfogande men blev övertalad att stanna i klubben. 0-2-2 på dom fyra senaste och i tabellen ligger man på en sjuttonde plats. Man har inte gjort särskilt mycket mål i inledningen på säsongen och man har också problem med offensiven.

América Mineiro har inga problem i laget och kan mönstra bästa tänkbara.

Cruzeiro fick ett par spelare skadade i senaste matchen och saknar idag, Roger, Vitor, Thiago och Diego Renan.

Hemmalaget har stora problem i försvaret, man gör heller inte särskilt mycket framåt heller, Cruzeiro gör heller inte mycket framåt och släpper heller inte in mycket. Detta sammantaget bäddar för en tight match där inte många mål kommer att bli gjorda. Att döma av oddsen är det lite av en 50/50 historia över/under i denna match. Jag tror starkt på under 2.5 och testar till spelbart odds.

Lycka till.