Har hittat ännu ett bra spel i hockeyallsvenskan idag, där Almtuna möter Södertälje. Almtuna har bra form trots att man fick stryk senast med uddamålet borta mot Malmö. Södertälje har också bra form och vann senast en tät match hemma mot Rögle. Ena laget har en tung skada idag, så jag tror dom får det svårt här!

  • Match: Almtuna – Södertälje
  • Spel: Almtuna (1×2)
  • Odds: 2.30
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19.00

Almtuna har ryckt upp sig rejält på slutet och har tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna, anmärkningsvärt är att man kryssat i fyra av dessa matcher. Det är inget snack om att man fått en uppsving sedan värvningarna av Simons, Karlsson, Gellerstedt och Kraft. Man har en på tok för bra trupp för att ligga på plats tolv i hockeyallsvenskan och jag tror man klättrar ett par placeringar innan säsongen är över. Man kan redan idag klättra en plats om Tingsryd kammar noll i Sundsvall, samtidigt som man vinner över Södertälje.

Har inte fått någon info från olika hemsidor om skador i truppen till dagens match.

Södertälje har gjort det bra på slutet och har två vinster plus två kryss i de fyra senaste matcherna. Senast slog man alltså Rögle efter en riktigt tät match som slutade 4-3. Stor poängräddare där blev målvakt Hudacek som stod pall för Rögles tryck i slutet.

I senaste matchen åkte lagkapten Tony Lagerström på en smäll i inledningen och kommer inte spela ikväll. Det är ett stort avbräck i och med att han är lagkapten och en pådrivare, han har även stått för 20 poäng denna säsong.

——————————————————————————

Almtuna är ett bra lag men har inte riktigt fått det att funka tidigare på säsongen. Men nu har man värvat in lite kvalité i laget och poängen har börjat trilla in. Jag tror man tar en trepoängare här mot SSK som saknar sin lagkapten. Håller dock ner insatsen och spelar lite under medel.

/e@sy