I Gränbyhallen tar ikväll Almtuna emot Mora i hockeyallsvenskan. Blir samma spel här som senast Mora var ute på isen, den gången satt spelet utan större bekymmer och det finns goda chanser även här.

  • Match: Almtuna – Mora
  • Spel: Bobby Ryan gör mål
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Bobby Ryan gjorde alltså debut senast mot Tingsryd på hemmais, och det var en debut som slutade i succé för snipern. Med en 24 timmars lång resa i kroppen, 4 timmars sömn och en lånad klubba så blev det två mål från Ryan. Inga spektakulära mål alls utan amerikanen befann sig bara på rätt ställe som han så ofta gör. Med lite skärpa i sig hade det faktiskt kunnat blivit en 3-4 mål med tanke på att han även brände två frilägen i matchen. Men två mål får ses som väldigt godkänt med de förutsättningarna han hade.

Nya mål att vänta från nummer 9 idag?

Ny match idag och Bobby lär nu vara lite mer varm i kläderna samt blivit vän med sin nya klubba. Det är främst i powerplay som jag tror att chanserna finns till mål då det såg ruskigt bra ut mot Tingsryd, för övrigt kom även båda målen i just powerplay senast. Almtuna är dessutom ett av seriens sämsta lag i boxplay och det minskar inte direkt chanserna för det här spelet.

Sist fick vi 2,20 hos betsafe och idag erbjuder man 2,00. Blir inga större insatser utan kör på som senast.

/e@sy