Jakten på kvalet fortsätter och viktiga poäng står på spel inför kvällens match. Häng med.

Almtuna IS – Mora IK
Mitt tips: Almtuna -0.5
Insats: 5/10
Odds: 2.14 Pinnacle
Spelstopp: 2011-02-23 19:00

Almtuna kommer från ett par tveksamma insatser i jakten på kvalet och senast förlorade man borta mot Oskarshamn med 3-2, 2-0-3 på dom fem senaste och dom flesta tveksamma resultaten senaste tiden har kommit borta. Hemma är det annat ljud i pipan och man tar också dom flesta poängen hemma, hemma denna säsong har man spelat 19-6-5. I tabellen ligger man på en sjunde plats med en poäng mindre än Mora.

Mora som också har ett par riktigt tveksamma insatser bakom sig ser ut att få det tufft ikväll när man spelar borta. Senast föll man hemma mot Bofors med 3-4 efter sudden. I matchen dess för innan föll man med hela 5-0 borta mot Tingsryd, insatser som helt klart får en att börja fundera hur det är ställt. 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 8-2-15. I tabellen ligger man som sagt en poäng före Almtuna på en sjätte plats.

En tät och rolig match att vänta, båda lagen har något tveksamma insatser bakom sig och ikväll är det hemmaspelet som avgör, Almtuna har varit ett helt annat lag hemma denna säsong och hemma är det heller inte många som rår på laget. Med tanke på hur det sett ut för Mora senaste tiden tror jag att man får det svårt ikväll.

Odds på över två gånger pengarna är helt klart värt att syna i sömmarna med tanke på hur svag Moras defensiv varit senaste tiden.

Lycka till.