Full fart i segunda division ikväll och jag har hittat ett väldigt bra spel i matchen mellan Almeria – Real Madrid B. Avbräck i en redan svajig defensiv samt en inlånad striker gör att jag tror på en målrik match. Läs mer!

  • Match: Almeria – Real Madrid B
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Almeria har jag sett en gång denna säsong och det var inte vilken match som helst kan jag lova. Det var på bortagräs mot Barcelona B och matchen slutade 4-5 (!) till Almerias favör. Defensiven var helt obefintlig och chanserna bara haglade hejvilt åt bägge håll. Efter detta har man varit ut mot Xerez och vunnit med 2-1, och noterbart därifrån är att alla målen gjordes inom de 25 första minuterna, sen kanske man fick för sig att spela försvarsspel. Almeria har en väldigt kryddad offensiv tycker jag och spelare som Ulloa och nyförvärvet Charles är riktigt vassa med segundamått mätt. Brassen Charles har för övrigt stått för fyra mål på de två inledande matcherna, så det är väl ingen större gissning att han återfinns i målprotokollet även idag.

Vi har lite defensiva avbräck i Almeria då backen Rafita är borta idag, sedan tidigare saknas även Silva och Corona.

Real Madrid B har precis som Almeria gått över linan 2,5 mål i bägge deras matcher, och man gjorde det med råge senast i ”miniclasico” mot Barcelona B, en match som slutade 3-2 till ”minimarängerna”. Dessförinnan var man ut på bortagräs mot Villarreal och fick stryk med 2-1 i en väldigt bra match. Man har samma trupp som senast mot Barcelona B och har även valt att spetsa till den lite. Det är strikern Alvaro Morata som till vardags tränar med förstalaget som resar med till Almeria idag. Han har gjort 33 mål på 66 b-lagsmatcher så givetvis blir han ett tillskott.


Almeria har en offensiv som jag tycker borde fixa den här linan på egen hand, samtidigt så har man en riktigt svajig defensiv. Dessa två kombinerat är som upplagt för ett målkalas och över 2,5 mål.

Testar även över 3,5 mål till 2,80 hos unibet – 2/10 units spelas. 

/e@sy