Måstematch för Almeria som behöver en trepoängare för att ha en smula chans på play-off. Numancia har absolut ingenting att spela för men har hittat storformen nu på slutet. Kör på ett målspel som passar väl in här!

  • Match: Almeria – Numancia
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.70 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Almeria är i nuläget sex poäng bakom Cordoba som ligger på sista play-off plats, dock så har man en match mindre spelad. Men med tre omgångar kvar så har man absolut inte råd att tappa några poäng här, utan en seger är ett måste. Man har ingen toppform direkt trots att man vann senast mot Alcorcon med 2-0, innan den segern hade man faktiskt två raka förluster mot blekt motstånd. Man måste satsa allt på ett kort här och gå framåt, vilket kan göra detta till en rejäl Hawaii-match där man byter chanser med varandra.

Man har fortsatta skadebekymmer och har endast 16 spelare tillgängliga för match. På skadefronten hittar vi bland annat anfallaren Henok Goitom som sägs vara borta resten av säsongen.

Numancia ligger i ingemansland på en niondeplats i dagsläget, vilket betyder att man inte har ett skit att spela för här. Men det har man inte heller haft i sina två senaste matcher, två matcher som man har vunnit väldigt klart. Först var det Hercules som fick på nosen (3-1) och nu senast slog man Barcelona B (3-0). Spöar man ett så starkt och motiverat lag som Hercules på bortagräs så kan man mycket väl skrälla även här!

Bortalagets skadeläge ser väldigt bra ut och man har inga direkta avbräck, men man förväntas rotera på en del platser.


Att båda lagen gör mål här tycker jag känns som ett vettigt spel. Almeria måste som sagt gå framåt och vinna den här matchen, vilket Numancia kan utnyttja med sina vassa kontringar.

Måste även testa 1/10 units på en bortaseger till skyhöga 8.50 hos ladbrokes.

Numancia har förvisso inget att spela för, men det hade man inte heller i bortavinsten mot Hercules senast. Det finns en viss risk för skräll här!

/e@sy