Viktiga poäng på spel när Almeria och Deportivo La Coruna drabbar samman på Juegos Mediterráneos under lördagen. Jag förväntar mig en väldigt tät match mellan dessa två bottenlag och har hittat ett bra spel till det. Häng på!

  • Match: Almeria – Deportivo
  • Spel: över 6,5 kort
  • Odds: 1.725 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Almeria är ett av de lag som har högst kortsnitt i La Liga med 81 varningar så här långt på 24 matcher, vilket ger ett snitt på nästan 3,5 kort per match. Kikar vi till Deportivo har man 73 varningar på samvetet så här långt, vilket nästan är exakt 3 kort per match. Det är väldigt viktiga poäng på spel idag då båda lagen ligger i botten av tabellen och försöker vända en negativ trend. Med två lag som går för segern så kommer det situationer där man får lov att sätta stopp på en spelare och jag tror det kan bli en del sånt idag. När lagen möttes tidigare på säsongen så vann Almeria (1-0) i en match där vi fick se 6 kort. Förväntar mig en tajt match även idag och då ska vi få se kort.

almeriadeportivologo

Domare i matchen är Jesus Gil Manzano som gjorde sin debut i La Liga 2012. Sedan 2014 är han även FIFA-domare. Men trots en del rutin så tycker jag att han är en av de sämre domarna i ligan, vilket vi även kan se på de matcher han dömt på slutet. Kikar vi på de fem senaste ligamatcherna med Manzano vid pipan så har han snittat 9 kort per match, vilket är skyhögt. Han har även kastat ut en del röda kort på dessa matcher och det har varit allmänt rörigt. Nu är det som sagt viktigt poäng på spel i botten av tabellen och då tror jag inte att den här herren är rätt man vid pipan. Att det är kvällsmatch en lördag skadar inte heller, då det brukar bli lite extra hetsigt från läktarhåll då.

Jag tror vi kliver över 6,5 kort här och testar en insats strax över medel på spelet. Vi testar även ett rött kort i matchen till 2,75 hos unibet – 1,5/10 units.

/e@sy