Almagro som har gjort comeback nu efter sin skada startade året på ett väldigt tveksamt sätt, Kei har utvecklats till en av dom bästa och denna matchen ska vinnas enkelt.

  • Matchen : Almagro – Nishikori
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Nishikori 3-0 i set
  • Odds : 1.94 @ bet-at-home
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Nicolas Almagro ifrån Spanien är en spelare som har varit borta från touren sedan i Maj förra året och gjorde nu comeback förra veckan i Sydney där han åkte ut emot Cuevas i två raka set. Jag tittade på den matchen och det enda som stämde för Almagro var hans första serve resten såg otroligt osäkert ut. Han gjorde väldigt mycket misstag, speciellt på sin backhand sida men även på sin forehand sida som ska vara hans starka slag tillsammans med serven. Almagro hade väldigt svårt att breaka Cuevas och han hade det väldigt svårt att komma fram till breakbollar i den matchen trots att Cuevas bjöd in han om och om igen.

Kei Nishikori ifrån Japan har växt fram till en av touren absolut bästa spelare, han är en väldigt stark returnerare och en av dom bästa i själva grundspelet. Hans aggressiva grundslag kommer att ställa till det för Almagro här och jag tror vi kommer att få se väldigt mycket framtvingade misstag i den här matchen. Enda matchen som egentligen har inneburit något som Nishikori har förlorat var emot Raonic som tog hem matchen efter 3 raka tiebreaks. Kei har nu varit i Kooyoong och spelat uppvisnings tennis, dom matcherna har absolut ingen betydelse inför denna turneringen och Kei vet att om man ska ta sig långt i en Grand Slam så ska man hålla sig på banan så lite som möjligt i denna värmen.

Dom andra bolagen ligger ungefär 10 punkter under bet-at-home och jag tror inte att Almagro ska ha en chans i denna matchen och därför väljer jag Kei i raka set.

Lycka till!

/Lidde