Här möts två stycken otroligt bra servare emot varandra och jag kan verkligen inte se annat än en väldigt jämn match.

  • Matchen : Nicolas Almagro vs Jerzy Janowicz
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Över 41 games i matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

 

Nicolas Almagro ifrån Spanien är en spelare som verkligen trivs på snabba underlag. Han har nog tourens mest underskattade serve där han gör väldigt mycket ess men även får väldigt mycket gratis poäng. Den största svagheten för Almagro är hans returer, dom är inte alls bra och han spelar alltid jämna matcher emot stor servare. Han har väldigt hårda grundslag både på sin enhands backhand där han gillar att slå rakt och flakt men även med sin forehand där han kan slå en vinnare nästa när som helst känns det som, svagheten med dom är väll att det kan gå lite hur som helst. Almagro har fått en ny tränare i år och det är hans bästa kompis Juan Carlos Ferrero som säkert har gjort Almagro mer seriös med sitt tennis spelande men det dom måste jobba på är hans returer för om han inte blir bättre på det kommer han att förlora många onödiga matcher hädanefter.

Almagro (t.v) tackar för vinsten i Australian Open.

Jerzy Janowicz ifrån Polen är en spelare som också trivs väldigt bra på snabba underlag. Han har också en riktigt bra serve men denna mannen kan få över returer dock så möter han ju idag Nicolas Almagro vilket gör det otroligt mycket svårare än hans öppningsmatch emot Radek Stepanek som avbröt efter två set. Janowicz grundspel är däremot sisådär, hans forehand är riktigt bra men hans backhand kan det komma mycket misstag ifrån.

Jag såg deras match emot varandra i Australian Open där den slutade 7-6,7-6,6-1 till Almagro och det var verkligen patetiskt returtagande till sista setet då Janowicz vek ner sig otroligt men jag tror inte på detta idag. Jag tror att det kommer bli minst 4 jämna set och en serve inriktad match.

Lycka till!

/Lidde