Dessa två herrar går in för att mötas för andra gången på en en vecka, Nicolas Almagro och Pablo Cuevas som vann titeln i Sao Paulo.

  • Matchen : Almagro – Cuevas
  • Liga : ATP Rio De Janeiro
  • Speltips : Almagro att vinna matchen
  • Odds : 1.87 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : Prel 14.00

 

Nicolas Almagro ifrån Spanien har börjat komma igång mer och mer efter sin skada och jag anser att det är bra att han ställer upp i mycket turneringar och försöker få bra matcher vilket kommer att hjälpa honom att komma igång så snabbt som möjligt. Almagro börjar se bättre och bättre ut för varje match som går och han vann trots allt över både Rola och Robredo i raka set. Nicolas besitter ett bra grus spel, på gruset så får han tid att göra sina svingar och får tid att ta sig till bollen och använda sig av sitt aggressiva grus spel.

Pablo Cuevas ifrån Uruguay kommer ifrån en titel i Sao Paulo och det tror jag kommer göra att han får ett bakslag denna veckan. Pablo är ingen van titel vinnare på ATP touren, endast en titel tidigare och det var i Båstad förra året. Sao Paulo passade egentligen Cuevas spelstil perfekt, inomhus och på gruset gjorde att Cuevas fick ordentligt bra utdelning på sin serve och han kunde spela sitt aggressiva grundspel med mycket spin.

Dessa två herrar möttes förra veckan i Sao Paulo och då passade underlaget Cuevas bättre samtidigt som Almagro ändå var nära att vinna, nu passar underlaget Almagro bättre och Cuevas kan komma väldigt sliten sen en lång vecka i Sao Paulo, bra värde i Almagro här.

Lycka till!

/Lidde