I närheten av Göteborg får vi idag se formstarka Alingsås ta emot formsvaga Skövde som kommer på besök. Alingsås som inledningsvis verkligen visat upp en grym handboll, vill förbli obesegrade när man idag ställs mot ett svagt Skövde som inte presterat överhuvudtaget. Det är inget snack om vilket som kommer vinna, utan frågan är med hur mycket. Jag hittar en mållina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: Alingsås HK – IFK Skövde HK
  • Spel: Alingsås över 30,5 mål
  • Odds: 2,00 @ unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Skövde och ser till deras sits så fortsätter problemen att radas upp, och man är det lag som har gjort minst antal mål i serien. Offensiven funkar inte och därmed räcker man inte till. Växelspelet man ständigt haft och varit bra på, börjar lagen luckra upp och hitta lösningar på vilket gör det svårt. Senast åkte man på förlust hemma mot Hammarby med hela 19-32 och för de som såg matchen, fick se ett riktigt svagt Skövde. Idag möter man Alingsås som är bland de bättre lagen i tabellen och med tanke på vad man presterat så lär man förlora med ett par bollar. Avslag!

Över till Alingsås som det finns betydligt mycket mer att prata om, men frågan är om det är nödvändigt. Det man visat upp hittills gör att man ska slå Skövde alla dagar i veckan och frågan är bara med hur mycket. Man har ett stabilt försvarsspel som bäddar upp för oerhört snabba kontringar, vilket oftast gör att det blir en del mål i Alingsås fördel. Idag kommer det rassla till bakom Skövdes målvakter!

Så vad blir mitt lir? Jag tror som sagt på Alingsås och att det blir ett par mål, därmed lirar jag en lina på över 30,5 mål till hemmalaget. Insatsen får ligga på strax över medel!