För att se dagens andra slutspelsmatch så får vi återigen bege oss till Alingsås där hemmalaget gästas av Skåningarna Malmö. Alingsås som kopplat ett rejält grepp om denna kvartsfinal genom två raka vinster ställs idag mot ett Malmö som är tvunget att vinna om man ska hålla sig kvar. Det spelar nog inte någon större roll och jag kan inte tro något annat än att Alingsås bara fortsätter att krossa sitt motstånd. 60-45 står det efter två matcher och det lär bli mer. Häng med!

  • Match: Alingsås HK – HK Malmö
  • Spel: Alingsås HK -3,5
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

 

Gästande Malmö plockade åttondeplatsen i tabellen och därmed fick avancera till slutspel. Och det syns varför man just precis kommit åtta då man fullständigt blir utklassade av tabelltvåan Alingsås. I två raka matcher har man inte haft en chans och resultatet 29-20 och 25-31 är helt välförtjänta. Idag åker man tillbaks igen till Estradarena där Alingsås väntar, hungriga efter att få ta hem denna kvartfinalserie med 3-0, och hur mycket Malmö än vill detta så kommer det enligt mig inte gå. Stort avslag på Malmö!

Det fanns inte så mycket att orda om angående Malmö, men däremot desto mer om Alingsås. Två raka rekar har tidigare suttit på Alingsås och senast låg linan på hela 2,30 vilket var fantastiskt. Idag har spelbolagen fått vett i sig och sänkt den till 1,30 vilket gör det lite svårare för oss. Någon större motivering till varför Alingsås ska vinna detta möte behövs nog inte. Man erhåller i grund och botten bättre klass och formen är på topp. För att krydda på allt så spelar man i sin magnifika Estradarena där man varit fantastiskt bra, och vilket lag vill inte avsluta sin kvartfinalsserie på hemmaplan framför sin publik? Alingsås kommer fortsätta sin trend och mosa Malmö. Bank!

Så vad blir mitt tips? Eftersom spelbolagen har gjort det lite svårare för oss så får vi ta tag i handikappsspelen istället där jag hittar ett fint värde i -3,5. Hittills har man vunnit med stora marginaler och jag tror som sagt att man bara fortsätter att göra det. Insatsen får ligga på strax över medel. Alingsås mot slutspel!