Alingsås får vi se ett mindre intressant möte där man redan på förhand har en klart vinnare då hemmalaget Alingsås tar emot bottenlaget Drott. Ja du, Drott, här väntar man fortfarande på att man ska ta sin första seger och man fortsätter att underprestera och vara rent ut sagt sämst i serien medan Alingsås trummar på uppe i toppen och kommer från en riktigt go seger mot rivalen Sävehof. Det är inget snack om att hemmalaget plockar hem detta, utan frågan är med hur mycket och hur många mål man gör. I mina böcker blir detta en kross och jag tror på målkavalkad av Alingsås. Där av hittar jag mitt spel, Häng med!

  • Match: Alingsås HK – HK Drott Halmstad
  • Spel: Alingsås HK över 32,5 mål
  • Odds: 1.72 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Drott från Halmstad som en dag var ett mästarlag har idag hunnit bli ett bottenlag. Noll segrar på femton matcher och jag då hör ni rätt, noll. Man torskar mot alla lag, inklusive de andra bottenlagen och nykomlingarna i form av Aranäs och Karlskrona. Senast gästade man Malmö och ännu en gång fick man se sig utspelade och torska med 31-20. Man ligger på runt 30 insläppta mål i snitt och det håller inte. Speciellt inte när man möter bättre lag, som senast, och då går det inte att vinna med ett så uselt försvarsspel. Alingsås som är dagens motståndare, älskar att kontra och spela en fartfylld handboll, vilket inte passar Drott och för mig är det ingen tvekan om att man släpper in över 30 mål igen. Förvånar mig inte om det blir 40 och jag hittar ett lir!

Alingsås kommer från en riktigt go seger senast mot Sävehof på bortaplan och dagens match kommer i ett perfekt läge. Den matchen slet rejält på spelarna och idag möter man ett Drott som man i princip kan slå hur man vill. Man har imponerat i år och med tanke på den formen man för dagen erhåller lär detta bli en show. En show som publiken kommer njuta av och gärna vill se, där av tror jag på att man utklassar Drott utan problem och över 30 mål lär inte bli några problem!

Så vad blir mitt lir? Alingsås är bättre och Drott släpper in alldeles för mycket mål för att tillhöra elitserien. Alingsås över 32,5 mål är enligt mig en rimlig lina som jag plockar och insatsen får ligga på strax över medel!