Formen har varit lite fram och tillbaka men ändå ganska god i och med att insatsfördelningen varit god. Maxspelet näst senast var riktigt bra och jag hoppas på att kunna bjuda på liknande framöver. Idag är det nya slutspelsmatcher där jag valt att inrikta mig på ett möte i väst då Alingsås tar emot Guif i den tredje matchen. Det står 1-1 och än så länge är allting öppet. Vem ska koppla greppet och hur ser spelet ut? Jag förlitar mig på en överspelslina som ger riktigt bra betalt. Häng med!

  • Match: Alingsås HK – Eskilstuna Guif
  • Spel: Över 46,5 mål i matchen
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Alingsås så trodde man nog inte att det skulle bli så pass svårt som det blivit i dessa två matcherna hittills och än så länge är allt vidöppet. Man gjorde en stabil insats på hemmaplan näst senast då man avfärdade Guif efter ett riktigt hårt jobb bakåt. Slutresultatet skrevs till 23-18. Senast fick man dock stryk på bortaplan med 26-24, fullt rättvist, då man inte fick stopp på storskytten FreimanGuif och när en spelare i motståndarlaget får göra 13 baljor, kan det bli svårt att vinna. Idag är det återigen hemmaplansfördel och i Estradarena är man riktigt starka. Det har inte blivit så mycket mål som jag hade trott på inför denna serie mellan dessa två lagen, men snart smäller det och då lär resultatsiffrorna bli betydligt högre. Alingsås älskar att kontra och på hemmaplan brukar man lyckas. Efter en förlust, är man säkerligen revanschsugna, och det lär vara fartfyllt framåt. Överspel!

På andra sidan står Guif som gjort det man inte gjorde förra året, nämligen slå Alingsås i en slutspelsmatch. Förra året blev man totalt utspelade och förlorade i tre raka matcher. Senast lyckades man besegra Alingsås på övertid, mycket tack vare Helge Freiman som stod för 50% av laget mål. Håller han samma goda form bådar det gott för framtiden, bara fler spelare tar för sig. Man är likt Alingsås starka i kontrings och andra fas spelet, och trots att det blivit ganska målsnåla matcher, har jag en ständig tro på att det kommer släppas loss snart. Linan ligger lågt denna gången och spelvärdet är gott!

Jag känner mig nästan pliktskyldig till att lira då linan ligger oerhört lågt samt att det är riktigt bra odds/spelvärde. Över 46,5 mål i matchen liras till en insats på medel. Jobba överspel mellan två fartfyllda gäng!