Kort tid till spelstopp mellan Algeciras och Real Sociedad i den spanska cupen. Har fastnat för ett målspel på bortalaget, som man lär fixa med tanke på den trupp man rest till Andalusien med.

  • Match: Algeciras – Real Sociedad
  • Spel: Sociedad över 1,5 mål
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Algeciras har jag ingen större koll på ska jag erkänna, och hade jag haft det så hade jag troligtvis behövt dragit ner på dosen av spansk fotboll. Laget kommer från Andalusien och parkerar i en av grupperna i Segunda B för tillfället, där man även är nykomlingar efter att ha vunnit den spanska fjärdeligan säsong 12/13. Man ligger på en blek 11:e plats i tabellen och det innebär förmodligen att vi inte har att göra med något högkvalitativt lag att göra. Två matcher har man gjort i den spanska cupen fram tills nu där man först slog Novelda med 2-1, för att sedan besegra Haro Deportivo på straffar. Man lär nog komma upp bra många snäpp för att man ska kunna störa Sociedad det minsta här.

Ingen koll på skadeläget hos hemmalaget, men man saknar avstängda försvararen Borja Romera.

sociedad

Real Sociedad har tuggat igång i ligan efter en relativt skakig inledning och har väldigt bra form för dagen. Jag tycker det finns en offensiv bredd hos Sociedad som kommer väl till hands när vi snackar cupspel och hur man än väljer att formera lagets offensiv idag så kommer det gå undan. När man dessutom har fått ledigt i ligaspelet i helgen för att spela Copa del Rey, så finns det heller ingen direkt anledning att vila allt för många nyckelspelare. Man har rest med en riktigt stark trupp till Andalusien som innehåller bland annat Seferovic, Agirretxe, Vela, Griezmann och Prieto. Det är väldigt troligt att tre av dessa herrar spelar, och det räcker gott och väl för att jag ska känna mig lugn.

Bortalaget har lämnat en del spelare hemma i San Sebastián, bland annat Ifrán, Granero, Castro och målvakt Bravo.


Jag såg tidigare under dagen ett möte mellan Lleida och Betis, där Lleida precis som Algeciras spelar i den spanska tredjeligan. Det är ett stort hopp att ta sig an ett lag från la liga och klasskillnaden ska vara väldigt stor här. Bortalaget över 1,5 mål står i 1,61 just nu och får sig en högre insats.

Testar även Sociedad över 2,5 mål till 3,00 @ bet365- 1,5/10 units.

/e@sy