Mittenlaget Alfreton tar här emot topplaget Wrexham och jag tror starkt på ett av lagen här. Häng på!Alfreton – Wrexham
Spel: 2
Odds: 1.95 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Det är ruskigt jämnt i toppen av serien där Newport har 46 poäng, Wrexham har 47 poäng och serieledarna Grimsby har 48 poäng. Wrexham ser urstarka ut för dagen och har radat upp starka insatser den senaste tiden. Det har varit väldigt många matcher på kort tid för lagen nu och Wrexham inledde med att spela jämnt med Grimsby på bortaplan men förlorade snöpligt med 1-0 efter ett sent mål. Man fick revansch direkt efter när man körde över 21:a placerade Telford med 4-1 på hemmaplan. Efter det såg man trötta ut i hemmamatchen mot 18:e placerade Tamworth där matchen slutade 2-2. Man hade ledningen två gånger i den matchen men 2-2 målet kom med bara minuter kvar av matchen. Sedan mötte man Telford igen fast denna gången på bortaplan och återigen vann man enkelt. Nu senast mötte man toppkollegan Newport på bortaplan i en tuff drabbning. Matchen slutade 1-1 efter en stark insats av Wrexham som krigade till sig poängen.

Wrexham är ett av seriens bästa bortalag med 22 inspelade poäng vilket ger resultatraden 6-4-3 och 21-12 i målskillnad. Bara seriefyran Forest Green är bättre med 23 inspelade poäng på bortaplan. Man har under de senaste fyra bortamatcherna mött 3 lag från topp 5 och trots starka insatser av Wrexham har man bara spelat in 1 poäng mot dessa lagen. Man slog som sagt Telford på bortaplan och innan dessa tuffa matcherna radade man upp segrar på bortaplan. Nu möter man återigen sämre motstånd i Alfreton och segerchansen bör vara mycket stor. När lagen möttes förra säsongen vann Wrexham enkelt med 4-1!

Alfreton ligger på 14:e plats i ligan och imponerar inte direkt för dagen. Man har 2-2-1 som formraden under de 5 senaste matcherna där man har två storförluster med 3-0 mot seriesexan Luton på bortaplan och serienian Mansfield på hemmaplan. Man spelade 1-1 mot Cambrigde på hemmaplan och segrarna är tagna mot Mansfield på bortaplan där man blev rejält underskattade och kunde vända ett 1-0 underläge till en 2-1 seger. Nu senast mötte man Dartford i en svängig match där man låg under 2 gånger om i matchen men man kunde till slut vinna med 3-2 efter att ha satt målet på 89:e matchminuten. Matchen var mycket jämn men nu ställs man mot ett av seriens absolut bästa lag  och då lär man få det tufft. Hemmaraden 3-5-4 är inget som skrämmer direkt


Skyttekungen Danny Wright i Wrexham firar ett av sina mål!

Danny Wright öser in mål för dagen och han visar riktigt fin form. Han har gjort mål i lagets 4 senaste matcher och visar han samma fina form idag så löser han det här spelet åt oss!

Alfreton har liksom Wrexham matchats tufft den senaste tiden men då man har en mindre trupp tror jag starkt på att Wrexham löser den här uppgiften och går upp i serieledning igen. Man har som sagt radat upp flera starka insatser och trots att Alfreton har en hyfsat form så har jag stark feeling för att man vinner här då man i grund och botten är ett mycket bättre lag!