Matchen är given på tipset idag, lagen har helt olika förutsättningar. Spelstopp 13:30. Häng med.

Alemannia Aachen – Greuther Fürth
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.01 Pinnacle
Spelstopp: 2011-09-18 13:30

Aachen har det tungt i botten av tabellen och man har verkligen svårt att göra mål för dagen. Laget har nu tre raka 0-0 matcher och trots att man tar med sig poäng från sina matcher räcker det inte till då man behöver ta alla poäng för att komma ifrån jumboplatsen. 0-3-2 på dom fem senaste. Frågetecken finns på Mark, Krumpen och Falkenberg. Saknas gör Cubukcu och Muller.

Fürth fortsätter att gå som tåget och laget har sett riktigt starka och stabila ut en tid nu. Laget har ett klart mål med denna säsong och det är att avancera till högsta division. Man har ett par säsonger varit nära och detta kan bli den säsong då man lyckas. Fem raka vinster nu och man toppar tabellen med bättre målskillnad. Fürth saknar endast Tyrala.

Skillnaden mellan dessa lag är ganska stor och dagsformen går knappt att jämföra. Aachen har inte lyckats med att vinna hemma en enda gång på denna säsong, Fürth har tre raka vinster på resande fot och spelar lika bra borta som hemma. Tvåan står sig riktigt bra och måste bara testas till bjudet odds.

Lycka till.