Båda lagen är i stort poängbehov för att undvika att hamna under strecket då båda ligger strax över. Aldershot hemma är inte lätta att tas med så Chester kommer att få kämpa för att få med sig något från denna match. Båda lagen har också varit inblandade i många målkalas senaste tiden och detta kan komma att bli en ny målrik historia.

Match: Aldershot – Chester
Spel: Över 2.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 8/2 16:00

Aldershot åkte ur FA Trophy i veckan efter att ha förlorat med 1-4 borta mot Havant & Waterlooville. Idag spelar man dock hemma och det är här man tar dom flesta poäng och trivs riktigt bra oavsett motståndet. 1-2-2 på dom fem senaste och man är verkligen i behov av poäng nu då man ligger på en 19:e plats endast tre poäng tillgodo ner till strecket. Hemma denna säsong har man spelat riktigt bra och har nu 8-3-3, hemma gör man också väldigt mycket mål och man har hittills 34/19 i mål. Bara på sina fem senaste hemmamatcher har man gjort 18 mål och det är riktigt bra.

chesteraldershot

Chester som står för dagens motstånd ligger strax under Aldershot på 20:e platsen. Chester som är i lika stort poängbehov som Aldershot för att klara sig från bottenstriden och måste börja vinna. Laget har spelat 2-0-3 på dom fem senaste och man hoppas på att i och med denna match undvika fjärde raka förlusten. I senaste matchen förlorade man mot Macciesfield med 3-2. Borta denna säsong har man spelat 4-2-9 och gjort 15 mål samtidigt som man släppt in hela 27 stycken. Trots att man inte tar särskilt mycket poäng på bortaplan plus att man släpper in en hel del mål så gör man faktiskt också en hel del mål framåt.

Båda lagen är i stort poängbehov för att klara sig från striden under strecket. Aldershot gör en hel del mål på hemmaplan och spelar överlag riktigt stabilt hemma och bör ses med toppchans i denna match att ta alla poängen. Chester som också måste gå för vinst lär garanterat lämna en del luckor bakåt och även om man inte glänst på bortaplan gör man trots allt mål. Jag tror detta kan komma att bli en riktigt svajig match med chanser åt båda hållen, båda lagen är duktiga framåt jag är övertygad om att detta kan komma att bli en riktigt målkalas. Över 2.5 känns som dagens bomb och måste bara spelas till bjudet odds. Lagen har tillsammans ett målsnitt på 3.0 på dom tolv senaste matcherna.