Match i Segundan i afton där Valladolid rest till utkanten av Madrid för att besöka Alcorcon på Santo Domingo. Jag tycker det finns goda chanser till att mitt spel i matchen sitter, dessutom erbjuds vi ett mycket bra odds för detta. Häng på!

  • Match: Alcorcon – Valladolid
  • Spel: över 2,5 mål (goal line)
  • Odds: 2,35 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Alcorcon bommade playoff med ett par poäng förra säsongen efter en mycket stark avslutning av serien. Den här säsongen har man öppnat riktigt bra med två segrar på sina tre inledande matcher, segrar som tagits mot Albacete (3-2) och Mirandes (2-1). Förlusten kom i andra omgången där obesegrade Girona (1-2) blev för svåra. Som ni ser har man gjort en del mål framåt på dessa tre matcher, samtidigt som man inte alls visat upp något större försvarsspel. Girona har ändå lite kvalité framåt i planen, men både Albacete och Mirandes tror jag kommer tillhöra botten av tabellen den här säsongen. Idag är det ett betydligt tuffare test man ställs inför och jag tycker inte det är någon fördel att man spelar på hemmaplan här. Man kommer vilja föra spelet och trycka på framåt, vilket lär passa Valladolid som handen i handsken. Samtidigt så har inte försvarsspelet hos Valladolid imponerat inledningsvis på säsongen heller, så Alcorcon är inte på något vis borta här.
Hemmalaget ser ut att få klara sig utan mittfältarna Sergio Mora och Antonio Martinez idag. I övrigt inga större avbräck.

alcorcon_180x180valladolid_200x200

Valladolid åkte ur La Liga förra säsongen och siktar givetvis på att ta sig tillbaka till nästa säsong. Man har även material för det tycker jag då man fått behålla många nyckelspelare från förra säsongen, dessutom har man värvat mycket bra spelare offensivt. Óscar, Jeffren, Roger och Diaz tycker jag kan hålla i högstaligan, så givetvis ser Valladolid starka ut framåt. Man har även gjort en del mål inledningsvis där man plockat två segrar och ett kryss, precis som Alcorcon. Det blev tre mål förra helgen då man besegrade nykomlingen Racing Santander på hemmagräs med 3-1. Men man förde stora delar av spelet den matchen och jag förväntar mig en helt annan matchbild här, vilket nödvändigtvis inte är någon nackdel. Men försvaret kommer sättas på större prov idag och jag tycker det var lite virrigt emellanåt mot Racing.
Hos gästerna stryker vi målvakt Javi Varas som blev utvisad senast. Inte heller Bergdich ser ut att komma till spel då han åkte på en skada under landslagsuppehållet.


Det här har varit två väldigt målglada lag inledningsvis på säsongen där fem av lagens sex matcher gått över 2,5 mål. Jag tycker vi erbjuds ett väldigt fint odds för ännu en målglad match och testar därför spel med en insats strax under medel. Vill man fega lite så finns fina 1,75 på över 2 mål (goal line) i matchen, där det är insatsen tillbaka på exakt två mål.

/e@sy