Serietvåan Alcorcon tar emot 11e placerade Numancia här. Numancia har sett riktigt svaga ut den senaste tiden så jag tror ett hemmastarkt Alcorcon löser den här uppgiften tämligen enkelt ikväll!


Alcorcon – Numancia

Spel: 1
Odds: 1.90 @ Nordicbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Alcorcon lever i stort sett på sitt stabila spel på hemmaplan där man har 11-2-1 som resultatrad den här säsongen och målskillnaden 26-10 imponerar. Man har 3 raka segrar bakom sig nu så formen är riktigt bra hos laget som spelar med mycket positiv energi för dagen. 2 av dessa 3 segrarna är vunna mot noll och man har verkligen visat att lagets defensiv är riktigt stabil. Jag tror Numancias svaga offensiv kommer få problem att ta sig igenom Alocrcons robusta defensiv i den här matchen.

Numancia har sin hemmaplan som starkaste sida för på bortaplan har laget bara plockat 13 av sina 41 poäng. Det är just det som gör att det här spelet känns väldigt spelvärt då man är riktigt dåliga på bortaplan där man har resultatraden 2-7-6 och 15-26 i målskillnad på dessa matcherna.  Man är uppe i 5 raka bortamatcher utan seger nu varav man gått mållösa från 4 av dem! Nu möter man ett av seriens absolut bästa lag som är riktigt hemmastarka så man lär få stora problem här!


Hur många gånger får vi se Alcorcon fira ikväll?

På lagens 4 senaste möten med varandra på Alcorcons hemmaplan så har det slutat med hemmavinst i 3 av dem och den fjärde slutade oavgjort så Alcorcon har av ren tradition väldigt enkelt för Numancia på sin hemmaplan!