Vi har ett gäng matcher i segundan idag och jag har fastnat för den sena matchen mellan Alcorcon och Numancia. Ena laget har flera frågetecken inför den här matchen och det tror jag kommer fälla avgörande.

  • Match: Alcorcon – Numancia
  • Spel: Alcorcon
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Alcorcon har inlett den här säsongen helt ok och placerar sig som 9:a just nu med 13 inspelade poäng efter åtta omgångar. Det tror jag helt klart man är nöjda med tanke på att man blev av med ett par tunga spelare inför den här säsongen och inte riktigt har ersatt dessa på ett bra sätt. Förra säsongens skyttekung Oriol Riera lämnade för Osasuna och det har ju även märks på målproduktionen då man inte direkt öst in mål inledningsvis. Men man har levt bra på defensiven så här långt och är det lag tillsammans med Deportivo som släppt in minst mål i ligan, nämligen fyra stycken. Kikar vi till hemmaspelet så har man varit riktigt starka på Santo Domingo med tre vinster på fyra försök och bara ett insläppt mål.

Det ser bra ut på skadefronten hos Alcorcon som dessutom får tillbaka mittback Verdes idag.

alcorcon

Numancia ligger tre poäng bakom kvällens motståndare och parkerar på en 15:e plats just nu. Precis som hos Alcorcón blev man av med ett par tunga spelare inför den här säsongen och den tyngsta är givetvis Cedrick som packade och drog till Real Betis i la liga. Jag har sett ett par matcher med Numancia den här säsongen och till skillnad från Alcorcón så har man inget vidare försvar att skryta med, vilket vi även kan se på statistiken där man släppt in 11 mål hittills. Man kommer dessutom in här med ett dåligt bortafacit och har två raka förluster på resande fot med fem insläppta mål.

Lite bekymmer hos bortalaget idag som har tre frågetecken i Tomas (mittfält), Ripa (back) och Enrich (forward). Tomas och Ripa är startspelare och kommer inte dessa till start är det avbräck defensivt. Mittback Regalon fick ett rött kort senast men kan spela här efter att Numancia fått rätt i en överklagan till förbundet.


Alcorcón ska helt klart ses med bra chans här då man spelat riktigt bra på hemmagräset och dessutom har en skadefri trupp att tillgå. Bet365erbjuder 1,90 på den raka ettan och det får sig en insats strax över medel.

/e@sy