Ett intressant möte i division 1 norra väntar då formtoppade Akropolis tar emot bottenlaget Huddinge som kommer på besök. Akropolis som under den senaste tiden bara plockat massa trepoängare, ligger just nu på en tredjeplats medan Huddinge fortfarande kämpar nere i botten och ligger för tillfället näst sist. Det är inget snack om vilket lag som är det bättre och med tanke på formen samt hemmaspelet blir det nog ännu klarare. Häng med!

  • Match: Akropolis IF – Huddinge IF
  • Spel: Akropolis 1/1
  • Odds: 1,90 @ Bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Kikar vi lite närmre på Huddinges senaste prestationer och bortser lite grann från det totala, så får man trots allt ge dem godkänt. Man har tagit två vinster på de tre senaste matcherna vilket är bra. Senast 3-2 hemma mot Piteå och för tre matcher sedan 4-2 hemma mot Forward. Som man märker plockar man endast poäng på hemmaplan vilket även det, självklart, blir en nackdel då man idag gästar.Man gästar inte vilket motstånd som helst utan formtoppade Akropolis som inte bara placerar sig högt upp utan även erhåller sjuk form. Man ligger näst sist av en anledning och det att man inte är tillräckligt bra helt enkelt. Idag har man inget att hämta och det får bli att packa väskorna!

Över till Akropolis som gått som tåget i år. Man placerar sig på en tredjeplats med hela 25 inspelade poäng och ett facit på 7-4-2. Värt att nämna är att man är det laget som släppt in minst mål i hela serien, och endast 9 insläppta på 13 spelade matcher är otroligt bra. Man har mycket god chans att knipa en superettan plats utifall man fortsätter på detta spår. Senast fick man med sig ett oavgjort resultat mot Umeå på bortaplan, 1-1. Och innan det hade man hela fyra raka vinster. Idag ställs man mot ett sämre motstånd, sett till tabellen, och en ny vinst ska bara skrivas in i protokollet. Spik!

Så vad blir mitt lir?Akropolis står i ett så pass lågt odds väljer jag att ta mig till andra hjälpmedel. 1/1 leda halvtid, vinna fulltid, ger ett odds på 1,90. Den linan bör man lösa på hemmaplan och jag höjer insatsen till strax över medel!