Två av Rysslands bästa lag ställs mot varann redan i kvartsfinalsserien, och här har vi några högkvalitativa matcher att vänta oss! Jag har hittat ett spelvärt odds. Häng med!

Match: AK Bars Kazan – Salavat Yulaev Ufa
Tips: 2:a
Odds: 2,70 @ Bwin
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-03-09 17:00

Motivering:

AK Bars Kazan har vunnit de två senaste upplagorna av Gagarin Cup, och är givetvis sugna på att försvara titeln en tredje gång. Man tog sig enkelt vidare hit efter 4-0 i matcher, trots att man stundtals blev utspelade. Målvakten Petri Vehanen storspelade i långa perioder, och har ett insläppt-snitt på 0,75 så här långt, starka siffror! Offensivt har man framför allt Jonas Andersson, Marcel Hossa, Jarkko Immonen och Alexei Morozov som nyckelspelare. Dock långt från samma bredd som…

… Salavats lag. Man har ligans bästa kedja i Thoresen, Radulov, Grigorenko. Nu har även de andra spelarna börjat producera allt mer, namn som Robert Nilsson, Kozlov, Tverdovsky och Zinoviev. Dessutom har man två bra målvakter som bägge övertygat hittills, där anser jag att det är hugget som stucket vem som startar. Utöver det så har man en av världens bästa coacher i Bykov.

Jag anser att Salavat har ca 45-50 % chans att vinna här, och då finns det en hel del värde i 2,70 som vi erbjuds hos Bwin!

God spellycka,
/Blixt